Samen groeien met Liviza!

Soorten samenwerkingen

Grote of kleine interieurprojecten, wij helpen je graag bij het creëren van jouw droomproject.

Ben jij een  interieur styliste met een passie voor design?  Laat je gegevens achter!

Heb jij een dropship website en sluiten Liviza producten hier mooi op aan? Neem contact op en laten we samenwerken!

lijkt het jou tof om ons merk te promoten en sluit jou content aan bij Liviza? Klik hier en laat je gegevens achter!

Samen sta je sterker. Daarom werken wij samen met  partners, zowel online als offline resellers. Ook partner worden? 

Soorten samenwerkingen

Ben jij een getalenteerde interieur styliste met een passie voor design?  Laat je gegevens achter en laten we samenwerken!

Grote of kleine interieurprojecten, wij helpen graag bij het creëren van jouw droomproject door een vleugje Liviza toe te passen. Neem hier contact op!

Heb jij een dropship website en sluiten Liviza producten hier perfect op aan? Neem dan hier contact met ons op en laten we samenwerken! 

lijkt het jou tof om ons merk te promoten en sluit jou content aan bij onze look and feel? Klik hier en wie weet komen we tot een samenwerking.

Samen sta je sterker. Daarom werken wij samen met verschillende partners, zowel online als offline resellers. Ook partner worden? Lees verder

Producten met een eigen verhaal, voor een persoonlijke touch!

Unieke producten, met aandacht ontworpen

Liviza is een online en offline woonwinkel met een unieke collectie meubels en woonaccessoires. Bij ons vind je gevarieerde, bijzondere en unieke eye-catchers die bijdragen aan het creëren van jouw ideale thuis. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen zoals mangohout, eiken en hoogwaardige stofferingen, zodat onze producten niet alleen mooi zijn, maar ook levensduur garanderen. Onze tijdloze ontwerpen passen bij elk interieur, van modern tot klassiek, en zijn exclusief en uniek doordat we ze in-house ontwerpen. Kies voor Liviza en bied jouw klantengroep hoogwaardige, unieke en exclusieve producten die zijn ontworpen met veel zorg en aandacht.

Bij Liviza Interieur Groep verbinden we innovatie met vakmanschap om toonaangevend te blijven in de interieursector. Als krachtig collectief zijn we gespecialiseerd in het volledig transformeren van ruimtes en inspirerend meubilair, voor zowel binnen als buiten. Onze merken karakteriseren zich door een unieke mix van design, comfort en functionaliteit en zijn afgestemd op de ambities en wensen van onze klanten. Met een onderscheidend aanbod weten we het verschil te maken in onder andere kantoren, horeca, overheidsgebouwen en (vakantie-)woningen.

We nodigen je uit voor een nadere kennismaking in ons nieuwe kantoor, dat met een fitnessruimte, een levende showroom, een grand café en een luxe dakterras een duidelijk statement maakt over wie we zijn en waarvoor we staan. Wij zorgen voor een hapje en een drankje, en nemen je mee in onze visie op interieur.

Onze online verkoop is per heden gestopt. Daarnaast is onze winkel per 28 januari ook gesloten.

Liviza elst woonwinkel

5% korting? Schrijf je in

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en gebruik de kortingscode in de mail op je eerst volgende bestelling.