Past jouw content bij de Liviza stijl?

De woonstijl van Liviza is een mix van bohemian, Scandinavisch en botanisch. Toch heeft het assortiment de meeste kenmerken van een bohemian woonstijl door de unieke ontwerpen en bijzondere vondsten van materialen en producten over de hele wereld. Ieder meubel of materiaal heeft dan ook z’n eigen verhaal. 

Na het bekijken van onze website en het lezen van deze eerste introductie heb jij misschien al wel een idee van wat wij willen uitstralen. Zie jij al helemaal voor je hoe je onze producten kan verwerken in jouw content en de mooiste plaatjes kan maken? Of kan jij bijvoorbeeld handige tips geven waarin onze producten toe te passen zijn? Wij horen het graag of denken graag met jou mee!

Een toffe samenwerking?

Wat wij je kunnen bieden?

Afhankelijk van het soort kanaal en de grootte hiervan gaan we graag in gesprek om tot een voor beide partijen interessante samenwerking te komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van een barter deal, eenmalige uitbetaling of affiliate constructie.

Op welk social media kanaal blink jij uit?

Is jouw engagement op Instagram heel groot, trek jij maandelijks veel bezoeken op je Facebook of Pinterest kanaal of heb jij een trouwe fanbase op Youtube. Laat ons weten op welke kanalen jij het beste naar voren komt en hoe Liviza hier bij past. Dan kijken we samen, afhankelijk van jouw kanaal, naar een passende samenwerking.

Enthousiast geworden?

Lijkt het jou tof om tot een passende samenwerking te komen? Neem dan contact met ons op! Wij kijken ernaar uit om samen te werken en iets moois te realiseren.

Neem contact met ons op