Liviza voor infuencers

Op welk social media kanaal blink jij uit?

Is jouw engagement op Instagram heel groot, trek jij maandelijks veel bezoeken op je Facebook of Pinterest kanaal of heb jij een trouwe fanbase op Youtube. Laat ons weten op welke kanalen jij het beste naar voren komt en hoe Liviza hier bij past. Dan kijken we samen, afhankelijk van jouw kanaal, naar een passende samenwerking.

Wat wij je kunnen bieden

Afhankelijk van het soort kanaal en de grootte hiervan gaan we graag in gesprek om tot een voor beide partijen interessante samenwerking te komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van een barter deal, eenmalige uitbetaling of affiliate constructie.

Samenwerken met Liviza

Na het bekijken van onze website en het lezen van deze eerste introductie heb jij misschien al wel een idee van wat wij willen uitstralen. Zie jij al helemaal voor je hoe je onze producten kan verwerken in jouw content en de mooiste plaatjes kan maken? Of kan jij bijvoorbeeld handige tips geven waarin onze producten toe te passen zijn? Wij horen het graag of denken graag met jou mee!

Unieke producten, met aandacht ontworpen

Liviza is een online en offline woonwinkel met een unieke collectie meubels en woonaccessoires. Bij ons vind je gevarieerde, bijzondere en unieke eye-catchers die bijdragen aan het creëren van jouw ideale thuis. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen zoals mangohout, eiken en hoogwaardige stofferingen, zodat onze producten niet alleen mooi zijn, maar ook levensduur garanderen. Onze tijdloze ontwerpen passen bij elk interieur, van modern tot klassiek, en zijn exclusief en uniek doordat we ze in-house ontwerpen. Kies voor Liviza en bied jouw klantengroep hoogwaardige, unieke en exclusieve producten die zijn ontworpen met veel zorg en aandacht.

Enthousiast geworden? Kom met ons in contact!

Wij reageren altijd binnen 2 werkdagen op je bericht!

5% korting? Schrijf je in

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en gebruik de kortingscode in de mail op je eerst volgende bestelling.