Breng je interieur in balans

Met aardse kleuren

Natuur tinten zijn niet meer weg te denken in ons interieur. Ook in het najaar van 2022 zullen deze neutrale kleuren weer een grote rol spelen. Denk aan: beige, wit, bruin en mosgroene kleuren. Deze natuurlijke kleuren vormen een rustige basis, wat veel gezien wordt bij de Japandi woonstijl. Zachte stoffen zoals Bouclé, velvet en teddy lenen zich perfect voor het creëren van een warm en gezellig thuis.

Zachte stoffen zoals

Bouclé, velvet en teddy lenen zich perfect voor het creëren van een warm en gezellig thuis

De trend van dit najaar

Bruin wordt het nieuwe zwart

Nieuwe collectie bijzettafels

Ronde en organische vormen

De nieuwe collectie bijzettafels en salontafels van Liviza passen perfect binnen de laatste trends. Zo is de collectie gebaseerd op ronde en organische vormen uit de natuur en is er gebruik gemaakt van materiaal in verschillende aardse kleuren. Het gebruik van aardse kleuren brengt je interieur in balans. Met aardse tinten haal je warmte en gezelligheid in huis. Ook zijn deze kleuren heel goed toe te passen in verschillende woonstijlen.

Terracotta, roestbruin en groen

Haal buiten naar binnen

Waar we in de zomer alles graag zo licht en fris mogelijk hebben, halen we in het najaar kleuren in huis die geïnspireerd zijn op de natuur en de vallende herfstbladeren. De trendkleuren van dit najaar zijn bijpassend bij de vallende bladeren: terracotta, roestbruin en groen. Kleuren die van zichzelf veel warmte uitstralen. Met woonaccessoires kun je heel gemakkelijk je interieur in een andere sfeer brengen. In de koudere maanden is het dan ook fijn om de warmte in huis te halen. Kies bijvoorbeeld voor een roestoranje plaid, bruine bouclé sierkussentjes of ga voor terracottakleurige vaasjes en kandelaars.