Giftcards

Met de Liviza cadeaubon geef je een origineel cadeau zonder dat je zelf een keuze hoeft te maken uit onze uitgebreide webshop. Van woonaccessoires tot stoelen en bijzettafels, de cadeau-ideeën van Liviza zijn eindeloos en er is voor ieder wat wils.

Cadeautips

Van woonaccessoires tot stijlvolle meubelstukken

Geef de perfecte cadeau-ervaring met de veelzijdige Liviza cadeaubon

Met de Liviza cadeaubon geef je een leuk cadeau zonder zelf iets te hoeven kiezen in onze uitgebreide webshop, waar de cadeau-ideeën eindeloos zijn, variërend van trendy woonaccessoires tot stijlvolle stoelen en leuke bijzettafels – er is altijd wel iets passends te vinden voor de ontvanger van jouw cadeaubon!

Zo werkt het: Selecteer eenvoudig het gewenste bedrag voor de cadeaubon, voeg het toe aan je winkelwagen, reken eenvoudig af en wij zorgen ervoor dat de door jou bestelde cadeaubon met zorg wordt verpakt in een prachtige Liviza verpakking, die je per post ontvangt. Hiermee maak je iemand zeker heel blij. Geniet van het geven van de Liviza cadeaubon en veel plezier ermee!

Onthoud één simpele regel: de Liviza cadeaubon is oneindig geldig na aanschaf, maar moet wel in één keer worden besteed.

Wil je jouw cadeaubon verzilveren? Geweldig! Je hebt de kans om iets leuks uit te zoeken. De cadeaubon bevat een unieke code die je kunt invoeren bij het afrekenen, waardoor het bedrag van de cadeaubon wordt verrekend met het totaal. En tot slot, veel plezier met jouw cadeau! Vergeet niet dat het volledige bedrag in één keer moet worden besteed. Ben je nog niet zeker wat je wilt kopen? Doe dan inspiratie op via onze Pinterest-pagina!

Bij Liviza Interieur Groep verbinden we innovatie met vakmanschap om toonaangevend te blijven in de interieursector. Als krachtig collectief zijn we gespecialiseerd in het volledig transformeren van ruimtes en inspirerend meubilair, voor zowel binnen als buiten. Onze merken karakteriseren zich door een unieke mix van design, comfort en functionaliteit en zijn afgestemd op de ambities en wensen van onze klanten. Met een onderscheidend aanbod weten we het verschil te maken in onder andere kantoren, horeca, overheidsgebouwen en (vakantie-)woningen.

We nodigen je uit voor een nadere kennismaking in ons nieuwe kantoor, dat met een fitnessruimte, een levende showroom, een grand café en een luxe dakterras een duidelijk statement maakt over wie we zijn en waarvoor we staan. Wij zorgen voor een hapje en een drankje, en nemen je mee in onze visie op interieur.

5% korting? Schrijf je in

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en gebruik de kortingscode in de mail op je eerst volgende bestelling.