Over Liviza

Unieke producten, met aandacht ontworpen.

Liviza is zowel een offline als online woonwinkel met een uniek aanbod van meubels en woonaccessoires. Jezelf thuis voelen in je interieur, je eigen plekje van rust creëren waar je je volledig op je gemak voelt. De juiste meubels zijn daarin onmisbaar.


Meubels met een eigen verhaal!

Bij Liviza vind je unieke meubels en woonaccessoires die stuk voor stuk een eigen verhaal vertellen en jouw interieur tot leven brengen. Onze collectie wordt met zorg samengesteld en bestaat uit producten dieopvallen door hun bijzondere uitstraling, vormgeving en gebruik van hoogwaardige materialen. 

Van unieke mangohouten kasten tot prachtige fluwelen banken en van tijdloze eikenhouten salontafels tot mooi decoratieve items: bij
Liviza vind je altijd iets bijzonders dat past bij jouw stijl en smaak. Onze collectie wordt voortdurend vernieuwd, waardoor je altijd iets nieuws en verrassends vindt in onze winkels of online webshop.


Meubels met een persoonlijke touch!

Creëer je unieke thuis!

Bij Liviza ontwerpen we onze producten met veel zorg en aandacht in – house, zodat we een collectie kunnen bieden die uniek en exclusief is. Ons team van ontwerpers houdt altijd de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten en vertaalt deze naar tijdloze ontwerpers die passen bij elk interieur. We streven ernaar om niet alleen mooie, maar ook functionele producten te ontwerpen die bijdragen aan het creëren van jouw ideale thuis. Door ons ontwerpproces in-house te houden, kunnen we ervoor zorgen dat elk product aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet en dat we onze klanten kunnen voorzien van een product dat zorgvuldig is ontworpen met veel liefde en aandacht is gemaakt.

Over Liviza

Unieke producten, met aandacht ontworpen.

Liviza is zowel een offline als online woonwinkel met een
uniek aanbod van meubels en woonaccessoires. Jezelf thuis voelen in je interieur, je eigen plekje van rust creëren waar je je volledig op je gemak voelt. De juiste meubels zijn daarin onmisbaar.Meubels met een eigen verhaal!

Bij Liviza vind je unieke meubels en woonaccessoires die stuk voor stuk een eigen verhaal vertellen en jouw interieur tot leven brengen. Onze collectie wordt met zorg samengesteld en bestaat uit producten die opvallen door hun bijzondere uitstraling, vormgeving en gebruik van hoogwaardige materialen. Van unieke mangohouten kasten tot prachtige fluwelen banken en van tijdloze eikenhouten salontafels tot mooi decoratieve items: bij Liviza vind je altijd iets bijzonders dat past bij jouw stijl en smaak. Onze collectie wordt voortdurend vernieuwd, waardoor je altijd iets nieuws en verrassends vindt in onze winkels of online webshop.

Meubels met een persoonlijke touch!

Maak kennis met ons team

Stijn | Product specialist

Eline | Interieur stylist

Joost | Mede-eigenaar

Jaap | B2B analist

Edwin | Productontwikkelaar

Naser | Marketing specialist

Merel | Interieur stylist

Joost | Project manager

    Corine | Interieur adviseur

Gavino | Logistiek

Sonja | Interieur adviseur

Bianca | Interieur adviseur

Syb | Proces analist

Henk | Logistiek

Stijn | E-commerce

Meike | Mediavormgeving

Wil je als eerste op de hoogte zijn van speciale aanbiedingen en trends?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting

Bij Liviza Interieur Groep verbinden we innovatie met vakmanschap om toonaangevend te blijven in de interieursector. Als krachtig collectief zijn we gespecialiseerd in het volledig transformeren van ruimtes en inspirerend meubilair, voor zowel binnen als buiten. Onze merken karakteriseren zich door een unieke mix van design, comfort en functionaliteit en zijn afgestemd op de ambities en wensen van onze klanten. Met een onderscheidend aanbod weten we het verschil te maken in onder andere kantoren, horeca, overheidsgebouwen en (vakantie-)woningen.

We nodigen je uit voor een nadere kennismaking in ons nieuwe kantoor, dat met een fitnessruimte, een levende showroom, een grand café en een luxe dakterras een duidelijk statement maakt over wie we zijn en waarvoor we staan. Wij zorgen voor een hapje en een drankje, en nemen je mee in onze visie op interieur.

5% korting? Schrijf je in

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en gebruik de kortingscode in de mail op je eerst volgende bestelling.