Liviza Business - Voor zakelijke projecten

Grote of kleine interieurprojecten, een inspirerende werkomgeving, luxe appartementen of stijlvolle restaurants? Wij helpen jou graag bij het creëren van jouw droomproject door een vleugje Liviza toe te passen.

Onze projecten variëren van kleine ontwerpprojecten voor vakantiewoningen tot succesvolle samenwerkingen met projectontwikkelaars, waarbij wij sfeer en functionaliteit combineren in een unieke Liviza sfeer. Meer weten? Neem contact met ons op via [email protected]

Scan of klik op deze QR-code voor een 360° interieurontwerp in 3D

Werkwijze

Wat je van ons kunt verwachten

Vertel!

Wij willen jou graag verrassen met een mooi ontwerp, maar allereerst zijn wij benieuwd naar jouw project. Wij horen graag wat jouw ideeën en wensen zijn voordat wij onze creativiteit erop los laten. Vrijblijvend kennis maken? Mail of bel ons!

Aan de slag met een voorstel

Na de kennismaking en het bespreken van de eisen en wensen gaan wij aan de slag met het projectvoorstel. Hierin vind je onze visie op het project en wat er allemaal voor nodig is om jouw eisen en wensen te kunnen realiseren.

Conceptontwikkeling & moodboard

Ieder project start met een idee dat vorm moet krijgen. We starten dan ook met een brainstorm om uiteindelijk tot een moodboard te komen. Hierin combineren we materialen, kleuren en vormen tot er een stijl ontstaat die aansluit bij jouw wensen. Maar altijd met een vleugje Liviza erin.

Functioneel ontwerp

Mooi maken wij het altijd, maar de indeling en het interieur moeten ook praktisch en functioneel zijn. Daarom gaat onze interieurontwerper eerst samen met jou een indeling maken in een 2D plattegrond.

3D visualisaties, net echt!​

De sfeer hebben we samen vastgesteld middels een moodboard en het functionele ontwerp is klaar. Tijd om jouw project tot leven te laten komen door levensechte visualisaties te maken in 3D. En dat kun jij gerust aan onze designers overlaten. Wij hebben zelfs een VR-bril waarmee het nóg realistischer wordt.

Realisatie

In de realisatiefase gaan wij jouw project daadwerkelijk vorm geven. Hiervoor hebben wij alles in huis. Van stukadoors tot aan interieurbouwers en stylisten voor de finishing touch. Van begin tot aan de oplevering houden wij jou op de hoogte en zorgen we ervoor dat jouw droomproject in Liviza-stijl werkelijkheid wordt.

Enkel Liviza meubels en accessoires kopen?

Bij allerlei projecten kunnen we ook Liviza meubels en accessoires gebruiken. Je vindt alle unieke Liviza meubels en woonaccessoires in onze webshop.

Het is ook mogelijk om enkel alleen deze meubels zakelijk in te kopen. Meer informatie hierover? Neem contact met ons op.

Enthousiast geworden?

Wil jij graag een unieke uitstraling geven aan jouw winkel? Neem dan contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om samen te werken en iets moois te realiseren!

Kom in contact met onze interieurontwerpers