Liviza voor zakelijke inrichting en styling

Waarom Liviza?

Voor zakelijke projecten

In-house ontworpen, unieke en exclusieve producten

Persoonlijk contact met onze ontwerper en projectmanager

Wij combineren functionaliteit met een stijlvol ontwerp

Eigen voorraad en fulfilment vanuit één magazijn

Ons team staat voor je klaar

Laat design en functionaliteit samenkomen

Ontzorging
Onze ervaring en expertise staan garant voor een geruststellende en ontzorgende aanpak.

Veelzijdig
Binnen de Liviza groep hebben we alle disciplines in huis waardoor we in diverse branches alles turn-key kunnen opleveren.

Creatief
Wij denken buiten de gebaande paden en dankzij onze passie voor het vak komen we samen tot verrassende resultaten.

Hoe pakken we jouw project aan?

Bekijk hieronder onze werkwijze

1.

Kennismaking en inventarisatie, wat zijn jouw eisen en wensen?

2.

Projectvoorstel op basis van jouw eisen en wensen

3.

Moodboard om tot een voor jouw aansprekende stijl te komen

4.

Functionele en beeldende plattegrond

5.

3D visualisatie van het eindresultaat, zo weet je zeker dat er niks mist

6.

Realisatie en oplevering van jouw project

Vertel alles over jouw project

Kennismaking en inventarisatie

Wij willen jou graag verrassen met een mooi ontwerp, maar allereerst zijn wij benieuwd naar jouw project. Wij horen graag wat jouw ideeën en wensen zijn voordat wij onze creativiteit erop los laten. Vrijblijvend kennis maken? Mail of bel ons!

Aan de slag met een voorstel

Na de kennismaking en het bespreken van de eisen en wensen gaan wij aan de slag met het projectvoorstel. Hierin vind je onze visie op het project en wat er allemaal voor nodig is om jouw eisen en wensen te kunnen realiseren.

Conceptontwikkeling & moodboard

Is dit de stijl die je voor ogen hebt?

Ieder project start met een idee dat vorm moet krijgen. We starten dan ook met een brainstorm om uiteindelijk tot een moodboard te komen. Hierin combineren we materialen, kleuren en vormen tot er een stijl ontstaat die aansluit bij jouw wensen. Maar altijd met een vleugje Liviza erin.

Functioneel ontwerp en plattegrond

Mooi maken wij het altijd, maar de indeling en het interieur moeten ook praktisch en functioneel zijn. Daarom gaat onze interieurontwerper eerst samen met jou een indeling maken in een 2D plattegrond.

3D visualisaties, net echt!​

De sfeer hebben we samen vastgesteld middels een moodboard en het functionele ontwerp is klaar. Tijd om jouw project tot leven te laten komen door levensechte visualisaties te maken in 3D. En dat kun jij gerust aan onze designers overlaten. Wij hebben zelfs een VR-bril waarmee het nóg realistischer wordt.

Realisatie

In de realisatiefase gaan wij jouw project daadwerkelijk vorm geven. Hiervoor hebben wij alles in huis. Van stukadoors tot aan interieurbouwers en stylisten voor de finishing touch. Van begin tot aan de oplevering houden wij jou op de hoogte en zorgen we ervoor dat jouw droomproject in Liviza-stijl werkelijkheid wordt.

Enthousiast geworden? Kom in contact met onze interieurontwerpers

Wij reageren altijd binnen 2 werkdagen op je aanvraag!

Enkel Liviza meubels en accessoires kopen?

Koop zakelijk meubels in voor jouw bedrijf

Wij willen jou graag verrassen met een mooi ontwerp, maar allereerst zijn wij benieuwd naar jouw project. Wij horen graag wat jouw ideeën en wensen zijn voordat wij onze creativiteit erop los laten. Vrijblijvend kennis maken? Mail of bel ons!Bij allerlei projecten kunnen we ook Liviza meubels en accessoires gebruiken. Je vindt alle unieke Liviza meubels en woonaccessoires in onze webshop.

Het is ook mogelijk om enkel alleen deze meubels zakelijk in te kopen. Meer informatie hierover?

Bij Liviza Interieur Groep verbinden we innovatie met vakmanschap om toonaangevend te blijven in de interieursector. Als krachtig collectief zijn we gespecialiseerd in het volledig transformeren van ruimtes en inspirerend meubilair, voor zowel binnen als buiten. Onze merken karakteriseren zich door een unieke mix van design, comfort en functionaliteit en zijn afgestemd op de ambities en wensen van onze klanten. Met een onderscheidend aanbod weten we het verschil te maken in onder andere kantoren, horeca, overheidsgebouwen en (vakantie-)woningen.

We nodigen je uit voor een nadere kennismaking in ons nieuwe kantoor, dat met een fitnessruimte, een levende showroom, een grand café en een luxe dakterras een duidelijk statement maakt over wie we zijn en waarvoor we staan. Wij zorgen voor een hapje en een drankje, en nemen je mee in onze visie op interieur.

5% korting? Schrijf je in

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en gebruik de kortingscode in de mail op je eerst volgende bestelling.