is een sterke combinatie complementaire bedrijven en exclusieve merken op het gebied van meubilair, ontwerp en totaalprojecten. Liviza staat voor hoogwaardige kwaliteit, volledige service en oprechte hospitality. Onze missie is duidelijk: elke omgeving transformeren tot een inspirerende en functionele ruimte die verwachtingen overtreft.

Unieke maatwerk meubelen

jouw ontzorgende partner voor zakelijke ruimtes

Meubilair voor horeca en hospitality

A new way of outdoor living

Unieke maatwerk meubelen

Jouw ontzorgende partner voor zakelijke ruimtes

Meubilair voor horeca en hospitality

A new way of outdoor living

Bij Liviza Interieur Groep verbinden we innovatie met vakmanschap om toonaangevend te blijven in de interieursector. Als krachtig collectief zijn we gespecialiseerd in het volledig transformeren van ruimtes en inspirerend meubilair, voor zowel binnen als buiten. Onze merken karakteriseren zich door een unieke mix van design, comfort en functionaliteit en zijn afgestemd op de ambities en wensen van onze klanten. Met een onderscheidend aanbod weten we het verschil te maken in onder andere kantoren, horeca, overheidsgebouwen en (vakantie-)woningen.

We nodigen je uit voor een nadere kennismaking in ons nieuwe kantoor, dat met een fitnessruimte, een levende showroom, een grand café en een luxe dakterras een duidelijk statement maakt over wie we zijn en waarvoor we staan. Wij zorgen voor een hapje en een drankje, en nemen je mee in onze visie op interieur.

5% korting? Schrijf je in

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en gebruik de kortingscode in de mail op je eerst volgende bestelling.