Mediavormgever stage

Stage lopen bij Liviza in een innovatief team, waar je échte praktijkervaring op kunt doen en waar volop ruimte is voor jouw inbreng en ideeën in een branche waar trends zich razendsnel ontwikkelen?

Wat ga je doen?

Illustrator, Photoshop, Premiere, Indesign, WordPress… Hier ben je in thuis! Als stagiaire leer je om de visie van dit bedrijf om te zetten naar onze visuele brand identity en tone of voice. Oftewel, het creëren van toffe content die past bij Liviza! Denk hierbij aan social media posts, pagina’s op de website en offline drukwerk.

Kom jij ons team versterken

Met een gezonde dosis creativiteit en skills

Wij zoeken een stagiaire die zich bij Liviza creatief wil uitleven. Je hebt veel vrijheid en vanzelfsprekend kun je zelfstandig werken als het moet. Wij zoeken een enthousiaste student met affiniteit in de meubel- / interieurwereld. Tot slot ben je proactief en zelfstandig, je hebt een gezonde dosis creativiteit en een aansprekend portfolio. Geen volledig portfolio? Maar wel toffe projecten/eigen werk, stuur eens wat op en wie weet.

Heb jij oog voor detail, ben je zelfstandig, creatief met content én vind je het leuk om na te denken over branding? Kan je goed overweg met de Adobe-programma’s? Dan lijkt het ons leuk om een keer koffie te drinken!

Leuk! maar...

Wat hebben we te bieden?

Interesse? Stuur eens een mailtje naar

5% korting? Schrijf je in

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en gebruik de kortingscode in de mail op je eerst volgende bestelling.