Styling Geheimen voor een Instagramwaardig Interieur

Creëer Een Instagramwaardig Interieur

Wil je jouw interieur transformeren in een visueel feest voor het oog? Met een paar stylinggeheimen kun je een Instagramwaardige esthetiek in je huis creëren die zowel prachtig als inspirerend is. Ontdek hoe je de kracht van styling kunt gebruiken om je interieur te laten stralen.

1. Spel Van Symmetrie En Balans

Symmetrie en balans zijn sleutelwoorden bij het stylen van een Instagramwaardig interieur. Plaats decoratieve items en meubelstukken op een manier die een gevoel van harmonie creëert. Denk aan het plaatsen van een set bijzettafels aan weerszijden van een bank of het centreren van een kunstwerk boven een dressoir.

[acf_image field=”afbeelding_1″]

2. Speel Met Texturen En Lagen

Textuur voegt diepte en interesse toe aan je interieur. Experimenteer met verschillende texturen zoals fluweel, wol, hout en glas. Voeg lagen toe aan je inrichting door middel van kussens, dekens en tapijten. Deze gelaagde aanpak creëert een gevoel van gezelligheid en stijl.

3. Verlichting Voor Sfeer

Verlichting speelt een cruciale rol bij het creëren van een Instagramwaardige sfeer. Kies voor diverse lichtbronnen zoals hanglampen, vloerlampen en kaarsen om verschillende niveaus van verlichting te bereiken. Zachte sfeerverlichting kan de perfecte ambiance creëren voor een foto-waardige ruimte.

4. Styling Als Kunst

Styling is als kunst: het draait allemaal om expressie en creativiteit. Experimenteer met verschillende arrangementen, kleurpaletten en decoratieve elementen om een unieke en persoonlijke esthetiek te bereiken. Laat je inspireren door Instagram-influencers en interieurontwerpers, maar voeg ook je eigen stempel toe aan je ruimte.

[acf_image field=”afbeelding_2″]

Lees ook

Wil je als eerste op de hoogte zijn van speciale aanbiedingen en trends?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting

Hulp of advies nodig?

Kom langs in onze showroom in Elst of neem contact op!

Chat met ons

Stel je vraag!

Route naar Showroom

Ga naar Google Maps

Liviza Store Elst
Dorpsstraat 91
6661 EJ Elst (GLD)

Bij Liviza Interieur Groep verbinden we innovatie met vakmanschap om toonaangevend te blijven in de interieursector. Als krachtig collectief zijn we gespecialiseerd in het volledig transformeren van ruimtes en inspirerend meubilair, voor zowel binnen als buiten. Onze merken karakteriseren zich door een unieke mix van design, comfort en functionaliteit en zijn afgestemd op de ambities en wensen van onze klanten. Met een onderscheidend aanbod weten we het verschil te maken in onder andere kantoren, horeca, overheidsgebouwen en (vakantie-)woningen.

We nodigen je uit voor een nadere kennismaking in ons nieuwe kantoor, dat met een fitnessruimte, een levende showroom, een grand café en een luxe dakterras een duidelijk statement maakt over wie we zijn en waarvoor we staan. Wij zorgen voor een hapje en een drankje, en nemen je mee in onze visie op interieur.

5% korting? Schrijf je in

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en gebruik de kortingscode in de mail op je eerst volgende bestelling.