De trend van dit najaar: Bruin wordt het nieuwe zwart

Bruin creëert evenwicht

De kleuren zwart en grijs maken plaats voor de kleur bruin. Bij deze kleur denk je misschien al snel aan de ouderwetse inrichting van opa en oma, maar juist de retro stijl is iets wat we dit najaar steeds meer terug gaan zien. De kleur bruin straalt iets evenwichtigs en natuurlijks uit. Het heeft associaties met de natuur en past binnen het palet van aardetinten zoals terracotta, beige en zand. Bruin gaat goed samen met elke andere kleur, het zorgt ervoor dat andere kleuren mooier uitkomen. Het is warmer dan zwart sterker dan wit. De kleur bruin zal vooral in het interieur naar boven door het gebruik van houten meubels zoals onze nieuwe collectie bijzettafeltjes. 

[acf_image field=”afbeelding_1″]

Ronde en organische vormen

De nieuwe collectie bijzettafels en salontafels van Liviza passen perfect binnen de laatste trends. Zo is de collectie gebaseerd op ronde en organische vormen uit de natuur en is er gebruik gemaakt van materiaal in verschillende aardse kleuren. Het gebruik van aardse kleuren brengt je interieur in balans. Met aardse tinten haal je warmte en gezelligheid in huis. Ook zijn deze kleuren heel goed toe te passen in verschillende woonstijlen.

[acf_image field=”afbeelding_2″]

Hout met hout combineren

Hout meubels én een houten vloer? Vroeger kozen we vaak voor één soort hout in het interieur, maar die tijd is inmiddels voorbij. Verschillende houtsoorten combineren in je interieur is helemaal hot. Hout past bijna in ieder huis en bij elke woonstijl. Of je nu een landelijk, Scandinavisch, Japandi, modern of industrieel interieur hebt: hout past overal bij. Het kan erg mooi zijn wanneer je verschillende houtsoorten en andere natuurlijke materialen combineert in je interieur. Verschillende houtsoorten moeten elkaar aanvullen in kleur. De afwerking van het hout hoeft niet te matchen, maar kijk wel goed naar de onderliggende tinten. Een houtsoort met een warme ondertoon gaat bijvoorbeeld minder goed samen met een lichte houtsoort met een koele ondertoon.

[acf_image field=”afbeelding_3″]

Aaibare stoffen

In de herfstmaanden mag het weer lekker knus zijn in huis. De ideale interieurtrend voor het najaar die hierbij past is de aaibare stoffen trend! 

[acf_image field=”afbeelding_4″]

Zachte stoffen enen zich perfect voor het creëren van een warm en gezellig interieur. Denk aan stoffen zoals Bouclé, velvet en teddy. Stoffen waar je het liefst de hele dag in wegkruipt en niet meer uitkomt. Zachte vormen en materialen halen de herfstsfeer absoluut in huis.

Lees ook

Wil je als eerste op de hoogte zijn van speciale aanbiedingen en trends?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting

Hulp of advies nodig?

Kom langs in onze showroom in Elst of neem contact op!

Chat met ons

Stel je vraag!

Route naar Showroom

Ga naar Google Maps

Liviza Store Elst
Dorpsstraat 91
6661 EJ Elst (GLD)

Bij Liviza Interieur Groep verbinden we innovatie met vakmanschap om toonaangevend te blijven in de interieursector. Als krachtig collectief zijn we gespecialiseerd in het volledig transformeren van ruimtes en inspirerend meubilair, voor zowel binnen als buiten. Onze merken karakteriseren zich door een unieke mix van design, comfort en functionaliteit en zijn afgestemd op de ambities en wensen van onze klanten. Met een onderscheidend aanbod weten we het verschil te maken in onder andere kantoren, horeca, overheidsgebouwen en (vakantie-)woningen.

We nodigen je uit voor een nadere kennismaking in ons nieuwe kantoor, dat met een fitnessruimte, een levende showroom, een grand café en een luxe dakterras een duidelijk statement maakt over wie we zijn en waarvoor we staan. Wij zorgen voor een hapje en een drankje, en nemen je mee in onze visie op interieur.

5% korting? Schrijf je in

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en gebruik de kortingscode in de mail op je eerst volgende bestelling.