Bijzettafeltjes combineren?! De trend van dit moment

Het combineren van verschillende (kleine) bijzettafeltjes is momenteel een stijgende trend in de woonwereld. Naast het feit dat meerdere bijzettafeltjes er leuk en speels uitzien, zijn ze ook nog eens erg praktisch. Met de volgende tips zorg jij ervoor dat jouw woonkamer perfect gestyled is met verschillende bijzettafeltjes.

[acf_image field=”afbeelding_1″]

1. Zorg voor een overeenkomst

Bijzettafeltjes bij elkaar zetten die veel van elkaar verschillen, kan zorgen voor een slordig effect. Om dit te voorkomen, kan je het beste kiezen voor twee of drie bijzettafeltjes die een gezamenlijke overeenkomst hebben. Overeenkomsten kunnen zitten in het materiaal, de kleur of de vorm van de tafeltjes. Het combineren van rechthoekige met ronde tafeltjes is een stuk lastiger, kies daarom altijd tafeltjes met dezelfde vorm.

[acf_image field=”afbeelding_2″]

2. Een speels effect

Zoals in de tip hiervoor beschreven, is het belangrijk dat de vorm in zekere maten met elkaar overeenkomt. Maar wat je wel kunt doen is spelen met verschillende hoogtes, zodat je een speels effect krijgt. Daarbij kun je het ene bijzettafeltje net een klein stukje onder het andere tafeltje schuiven, hierdoor wordt het weer meer een samenhangend geheel.

[acf_image field=”afbeelding_3″]

3. Maak het af met een vloerkleed

Om bijzettafeltjes perfect met elkaar te combineren kun je de bijzettafeltjes met elkaar verbinden door er een vloerkleed onder te leggen. Dit zorgt voor een eenheid en geef een knus huiselijk gevoel! Wanneer je hebt gekozen voor neutrale effen tafeltjes kun je er voor kiezen er een opvallend vloerkleed onder te leggen.

Wanneer je egale tafeltjes hebt gekozen kun je kiezen voor een wat uitbundiger vloerkleed in een vrolijke print kiezen. Maar natuurlijk kun je ook voor egale variant gaan die uitgevoerd is in een bijzonder materiaal.

[acf_image field=”afbeelding_4″]

4. Bijzettafel of Salontafel

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen een bijzettafel en een salontafel. Dat is ook niet gek, aangezien opties dezelfde functies hebben: praktisch en decoratief. Een salontafel is vaak groter en neemt dan ook meer ruimte in beslag. In interieurs met minder ruimte wordt er dan ook vaker gebruik gemaakt van een bijzettafel.  In principe is een bijzettafel dus het zelfde als een salontafel, alleen ziet men een bijzettafel aan als relatief klein terwijl een salontafel vaak groter gevonden wordt.

Lees ook

Wil je als eerste op de hoogte zijn van speciale aanbiedingen en trends?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting

Hulp of advies nodig?

Kom langs in onze showroom in Elst of neem contact op!

Chat met ons

Stel je vraag!

Route naar Showroom

Ga naar Google Maps

Liviza Store Elst
Dorpsstraat 91
6661 EJ Elst (GLD)

Bij Liviza Interieur Groep verbinden we innovatie met vakmanschap om toonaangevend te blijven in de interieursector. Als krachtig collectief zijn we gespecialiseerd in het volledig transformeren van ruimtes en inspirerend meubilair, voor zowel binnen als buiten. Onze merken karakteriseren zich door een unieke mix van design, comfort en functionaliteit en zijn afgestemd op de ambities en wensen van onze klanten. Met een onderscheidend aanbod weten we het verschil te maken in onder andere kantoren, horeca, overheidsgebouwen en (vakantie-)woningen.

We nodigen je uit voor een nadere kennismaking in ons nieuwe kantoor, dat met een fitnessruimte, een levende showroom, een grand café en een luxe dakterras een duidelijk statement maakt over wie we zijn en waarvoor we staan. Wij zorgen voor een hapje en een drankje, en nemen je mee in onze visie op interieur.

5% korting? Schrijf je in

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en gebruik de kortingscode in de mail op je eerst volgende bestelling.