De Liviza stijl in jouw winkel?

De woonstijl van Liviza is een mix van bohemian, Scandinavisch en botanisch. Toch heeft het assortiment de meeste kenmerken van een bohemian woonstijl door de unieke ontwerpen en bijzondere vondsten van materialen en producten over de hele wereld. Ieder meubel of materiaal heeft dan ook z’n eigen verhaal.

Na het bekijken van onze website en het lezen van deze eerste introductie heb jij misschien al wel een idee van wat wij willen uitstralen. Maar we zijn ook heel erg benieuwd naar wat voor soort winkel jij hebt! Is jouw winkel bijvoorbeeld meer gericht op kleine accessoires of juist het grote meubilair? En welke van onze producten zouden goed bij de uitstraling van jouw winkel passen?

Nieuwsgierig? Vraag de catalogus aan

Zowel fysieke als online resellers

Of je nou een winkel of webshop hebt maakt voor ons niet uit! Wij zijn vooral benieuwd naar de stijl die jij wilt uitstralen en de unieke kenmerken van jouw winkel. Daarnaast is het mogelijk om de producten in te kopen bij ons of te werken via het dropshipping principe. Nieuwsgierig naar wat wij kunnen bieden? Neem dan contact op!

Geef je (web-)winkel een unieke uitstraling

Alle Liviza meubels zijn ontworpen door onze productontwerpers. Samen met onze fabrikanten, die wereldwijd gevestigd zijn, maken wij unieke woonaccessoires en meubels die nergens anders verkrijgbaar zijn. Hiermee maken wij het verschil!

Enthousiast geworden?

Wil jij graag een unieke uitstraling geven aan jouw winkel? Neem dan contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om samen te werken en iets moois te realiseren!

Neem contact met ons op