Affiliate marketing voor woonbloggers

Affiliate marketing voor woonbloggers

Past jouw kanaal bij de Liviza stijl?​

Affiliate marketing voor woonbloggers wordt steeds populairder en rendabeler. Ben je een woonblogger en zou jij affiliate marketing willen toepassen voor Liviza? Registreer je dan snel en verdien 8% commissie over iedere order. De woonstijl van Liviza is een mix van bohemian, Scandinavisch en botanisch. Toch heeft het assortiment de meeste kenmerken van een bohemian woonstijl door de unieke ontwerpen en bijzondere vondsten van materialen en producten over de hele wereld. Ieder meubel of materiaal heeft dan ook z’n eigen verhaal.

Na het bekijken van onze website en het lezen van deze eerste introductie heb jij misschien al wel een idee van wat wij willen uitstralen. Zie jij al helemaal voor je hoe je onze producten kan verwerken in jouw woonblog en de mooiste plaatjes kan maken? Of kan jij bijvoorbeeld handige tips geven waarin onze producten toe te passen zijn? Wij horen het graag of denken graag met je mee!

Een toffe samenwerking?

Hoe werkt het?

Stap voor stap

1.

Registreer je op de aanmeldpagina

2.

Vind producten die bij jouw website of uiting passen. Of maak gebruik van display banners

3.

Promoot onze producten door links te plaatsen in je blog of website

4.

Zorg voor verkeer vanuit jou kanaal naar liviza.nl

5.

Volg iedere aankoop via jou personaliseerde link

6.

Verdien 8% commissie over geplaatste orders vanuit jouw kanaal

Ontvang 8% commissie bij iedere verkoop

Liviza biedt affiliate marketing voor woonbloggers op verschillende manieren door via jouw woonblog of Instagram account kwalitatief goede en unieke producten aan te bieden aan jouw klanten. Dit kan door middel van een tekstlink of banner. Jij als woonblogger verdient 8% commissie wanneer een bezoeker via de door jou geplaatste promotielink of display banner op Liviza.nl terecht komt en een bestelling plaatst.

Hou overzicht in ons affiliate marketing voor woonbloggers portaal

Nadat we contact hebben gehad over jouw inschrijving ontvang je de inloggegevens van ons affiliate marketing voor woonbloggers portaal. Hierin kan jij alles beheren rondom jouw links, advertenties, real-time statistieken, conversies en uitbetalingen. Zowel op desktop als mobiel! Hierdoor heb jij altijd inzicht, wel zo handig!

Voordelen

Voor jou als affiliate

Voordelen

Voor de klant

Voordelen

Voor jou als affiliate

Voordelen

Voor de klant

Schrijf je in als affiliate

Lijkt het jou leuk om affiliate marketing voor woonbloggers toe te passen namens Liviza? Voel jij verbinding met ons merk en jouw website/kanaal? Aarzel dan niet en meld je aan! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op over de aanmelding.