Alles gratis thuisbezorgd, ook kasten
Voor 16:00 besteld, direct verzonden
Betaal gemakkelijk met iDEAL

Werken bij

Werken in ons team? Wij zijn constant opzoek naar nieuw talent! Bekijk wat jij kan toevoegen aan ons team of doe een open sollicitatie voor bijvoorbeeld een stage.

Ben jij steen goed in je werk en denk je van waarde te kunnen zijn binnen ons team? Wij staan altijd open voor nieuwe talenten, kennis en energie.

Is dit in de vorm van een full- of parttime baan, stage of als freelancer. Dat maakt ons niet uit we gaan graag een keer het gesprek aan!

Aarzel niet en stuur eens een mailtje naar [email protected]

Stage lopen bij Liviza in een innovatief team, waar je échte praktijkervaring op kunt doen en waar volop ruimte is voor jouw inbreng en ideeën in een branche waar trends zich razendsnel ontwikkelen?

Wat ga je doen?

Illustrator, Photoshop, Premiere, Indesign, Wordpress… Hier ben je in thuis! Als stagiaire leer je om de visie van dit bedrijf om te zetten naar onze visuele brand identity en tone of voice. Oftewel, het creëren van toffe content die past bij Liviza! Denk hierbij aan social media posts, pagina’s op de website en offline drukwerk.

Wij zoeken een stagiaire die zich bij Liviza creatief wil uitleven. Je hebt veel vrijheid en vanzelfsprekend kun je zelfstandig werken als het moet. Wij zoeken een enthousiaste MBO-student met affiniteit in de meubel- / interieurwereld. Tot slot ben je proactief en zelfstandig, je hebt een gezonde dosis creativiteit en een aansprekend portfolio. Geen volledig portfolio? Maar wel toffe projecten/eigen werk, stuur eens wat op en wie weet.

Heb jij oog voor detail, ben je zelfstandig, creatief met content én vind je het leuk om na te denken over branding? Kan je goed overweg met de Adobe-programma’s? Dan lijkt het ons leuk om een keer koffie te drinken!

Wat hebben we te bieden?

  • Een leuk team in een jong en ondernemend bedrijf.
  • Experts op het gebied van Illustrator en Photoshop, waar je veel van kunt leren.
  • Een fijne werkplek in Elst op 1 km van het station.
  • Diversiteit aan verschillende werkzaamheden, geen dag is hetzelfde en je bent niet elke dag bezig met dezelfde taken.
  • De vrijheid om zelfstandig je plan uit te trekken.
  • Mogelijkheid om vanuit huis te werken.
  • Stagevergoeding
  • Kans op een baan voor na jouw opleiding

 

Interesse? Stuur eens een mailtje naar [email protected]