Partners

Samen sta je sterker. Daarom werken wij samen met verschillende partners. Ook partner worden? Neem contact met ons op via [email protected] 

Dit zijn onze officiële partners:

Bij Loods 5 shop je jouw stijl in huis. Bekijk al de Producten van Loods 5 online, laat het gratis bezorgen of kom naar de winkel. Bekijk de magazines vol inspiratie of lees het blog voor nieuws, acties & winkelinformati

Bol.com is het grootste online verkoopplatform van Nederland. Iedereen heeft er wel eens iets gekocht. Uiteraard vind je ook alles van Liviza op Bol.com.

Kan jouw huis wel wat fonQ gebruiken? Naast een groot aanbod voor je interieur vind je op FonQ ook keuzehulp en inspiratie. Natuurlijk shop je hier ook de producten van Liviza.

Wooninspiratie voor in en rondom huis, stylingtips, DIY-ideeën & ruim 50.000 woonartikelen in de shop om mooi te wonen. Je vindt alles over wonen op VTwonen.nl  

HomeDeco is een webshop voor interieurliefhebbers. Het motto van Homedeco is: maak van je huis je thuis! Dat kan natuurlijk goed met de meubels en woonaccessoires van Liviza. Een goede match!

Het bekendste Warenhuis van Nederland is terug. Geheel van deze tijd, online! Je kunt bij V&D terecht voor o.a. mode, tuin, woning, sport, cadeau & hobby artikelen.

Mooie kamerplanten in je woning: het is een steeds groter wordende trend. Je kunt je woning veel sfeer geven door planten toe te voegen aan je interieur. In combinatie met unieke meubels en toffe woonaccessoires heb je alle mogelijkheid om mooie plekjes in huis te creëren. Zo dachten Liviza en Make it Greener er ook over; laten we onze mooie producten combineren en een samenwerking starten. Want hoe fijn is het om meteen een bijpassende plant te bestellen voor in die bohemian plantenhanger of een mooi boeket droogbloemen voor op je nieuwe bijzettafel. Wij willen je graag samen inspireren en onze passie voor interieur en planten met je delen.

Make it Greener

Make it Greener maakt de wereld een stukje groener. Milieubewust, groen en duurzaamheid worden steeds belangrijker in het leven. Dit bracht Make it Greener op het idee om een webshop te starten. Met veel plezier en passie deelt Make it Greener hun passie voor bijzondere planten en prachtige droogbloemen.

Bekijk ook eens hun website voor het volledige assortiment.