Breng je interieur in balans

Bruin creëert evenwicht

De kleuren zwart en grijs maken plaats voor de kleur bruin. Bij deze kleur denk je misschien al snel aan de ouderwetse inrichting van opa en oma, maar juist de retro stijl is iets wat we dit najaar steeds meer terug gaan zien. De kleur bruin straalt iets evenwichtigs en natuurlijks uit. Het heeft associaties met de natuur en past binnen het palet van aardetinten zoals terracotta, beige en zand. Bruin gaat goed samen met elke andere kleur, het zorgt ervoor dat andere kleuren mooier uitkomen. Het is warmer dan zwart sterker dan wit. De kleur bruin zal vooral in het interieur naar boven door het gebruik van houten meubels zoals onze nieuwe collectie bijzettafeltjes. 

Nieuwe collectie bijzettafels

Ronde en organische vormen

De nieuwe collectie bijzettafels en salontafels van Liviza passen perfect binnen de laatste trends. Zo is de collectie gebaseerd op ronde en organische vormen uit de natuur en is er gebruik gemaakt van materiaal in verschillende aardse kleuren. Het gebruik van aardse kleuren brengt je interieur in balans. Met aardse tinten haal je warmte en gezelligheid in huis. Ook zijn deze kleuren heel goed toe te passen in verschillende woonstijlen.

Een vleugje natuur in je interieur

Hout met hout combineren

Hout meubels én een houten vloer? Vroeger kozen we vaak voor één soort hout in het interieur, maar die tijd is inmiddels voorbij. Verschillende houtsoorten combineren in je interieur is helemaal hot. Hout past bijna in ieder huis en bij elke woonstijl. Of je nu een landelijk, Scandinavisch, Japandi, modern of industrieel interieur hebt: hout past overal bij. Het kan erg mooi zijn wanneer je verschillende houtsoorten en andere natuurlijke materialen combineert in je interieur. Verschillende houtsoorten moeten elkaar aanvullen in kleur. De afwerking van het hout hoeft niet te matchen, maar kijk wel goed naar de onderliggende tinten. Een houtsoort met een warme ondertoon gaat bijvoorbeeld minder goed samen met een lichte houtsoort met een koele ondertoon.

Ga voor zacht

Aaibare stoffen

In de herfstmaanden mag het weer lekker knus zijn in huis. De ideale interieurtrend voor het najaar die hierbij past is de aaibare stoffen trend! 

Zachte stoffen enen zich perfect voor het creëren van een warm en gezellig interieur. Denk aan stoffen zoals Bouclé, velvet en teddy. Stoffen waar je het liefst de hele dag in wegkruipt en niet meer uitkomt. Zachte vormen en materialen halen de herfstsfeer absoluut in huis.

Sierkussens sfeerfoto